View Single Post
Vechi 09.04.2010, 22:22:28
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu am intrat pe acest rthread pt. a disputa cu voi informatii si pareri despre starea actuala a parintelui Justin ci sa postez o informatie venita prin intermediar de la o maica de la Petru Vod (la mica departare de minastire exista o alta dar de maici si coordonata tot de parintele Justin). Conform acesteia :
1. parintele Justin P. este internat nu la Cluj ci la Tg. Mures.
2. s-a internat pt. o afectiune pulmonara mai veche dar nu este in coma , nici poveste de asa ceva .
3. nu a precizat in mod spontan daca ar exista corifei la usa care sa impiedice accesul orisicui.
4. asta-seara , la minastirea Petru-Voda , la orele 20.00 se savirseste slujba sf. paraclis al Maicii Domnului in numele parintelui . Fiii duhovnicesti , iubitorii , interesatii, simpatizantii si toti ceea ce voiesc sunt rugati ca la casele lor , la acea ora sau oricind in cursul serii si a noptii sa savirseasca acest paraclis in numele parintelui .

Daca exista vreun frate sau sora care are informatii clare si sigure sa posteze deoarece eu , personal, cred ce a spus maica !
O fi de azi la Targu-Mures,ieri era insa la Cluj,doar preotul cu care am vorbit a discutat cu parintii de la Petru Voda ce pazeau usa!A nu se lua chiar in sens propriu termenul ''sechestru''.era un mod mai dur de a prezenta realitatea.erau doar doi parinti cu par Parvu,deci nu ii puteau face Sf. Maslu.in concluzie,nu inteleg de ce nu au ingaduit unui grup de preoti sa ii faca un maslu acolo,in salon,ajutorul era direct,mai puternic!
Reply With Quote