Citat:
În prealabil postat de elom
Mai devreme am discutat cu cineva... și am auzit că în București s-ar cere la biserică între 500 și 1500 lei noi/nuntă, iar că I.P.S. Patriarhul Daniel a interzis bucureștenilor să se căsătorească în afara Bucureștiului.
Tind să cred că din păcate taxele sunt adevărate. Acum două zile am fost la Biserica Sfântul Mina și am dat acatis de 40 zile. Băgasem 10 lei în acatist dar mi s-a spus că acatistul de 40 zile costă 20 lei. Îmi venea să zic "poftiiim"? Nu ar trebui să dau cât mă lasă pe mine inima. Biserica nu trebuie să ne îndrepte spiritual?
|
poi dupa parerea mea trebuia "urecheat" cel ce ti-a cerut acea suma, pan la urma urmei biserica nu-i propria lui afacere iar in astfel de situatii eu i-asi fi aratat obrazul si poate i-asi fi spus ca si-a gresit cariera
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|