View Single Post
Vechi 08.04.2010, 17:49:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pentru ca din cat am citit, stiu ca propaganda stilista s-a facut in multe locuri prin hulirea celor sfinte, prin sfatuirea oamenilor sa nu mearga la slujbe si sa nu se impartaseasca in stil nou etc... Asta stiam eu ca inseamna propaganda stilista (a spune ca nu exista Sf. Taine in cea de stil nou).
Dar Danion nu a contestat biserica ortodoxa, nici nu a hulit.. ci doar a recunoscut ca schimbarea calendarului a fost impusa de .. masoni (ceea ce stiu multi, cred).
La chestia cu masonii am indoieli.
Nu prea cred ca a fost impusa a fost consimtita pana la urma.
Si chiar n-ar fi fost o problema daca nu s-ar fi trezit in unii virtutea de a apara calendarul vechi ridicat la nivel de dogma.

Sunt acum biserici pe stil nou si stil vechi in comuniune? Da.
Atunci care este problema?
De ce se dezgroapa potcoave de cai morti si se arunca cu ele in stanga si dreapta?

Citat:
Nu stiu de ce vorbeste astfel de lucruri.. cred ca pentru a ne avertiza sa ne ferim de viitoare schimbari in biserica.. asta am inteles eu.
Aha am inteles, bate campii, pardon saua, ca sa priceapa iapa ca va fi asa si pe dincolo la o adica e un soi de profet pana la urma asta ar trebui sa intelegem.

Chiar nu vezi ca toata povestea miroase a penibil?

Nimeni din sustinatorii lui n-au incercat sa-i ia apararea.
Au publicat doar raspunsul lui si cam atat.

Chiar daca e sa nu-i credem pe cei de la ASTRADROM care au spus ceva-ceva, nu ti se pare ciudat cum ca nimeni n-a indraznit sa se duca la parintele Iustin si sa-l intrebe ce parere are de ultima iesire a lui Danion desi inainte sa fie internat i s-au luat vreo doua interviuri?

Citat:
(ok, Alin.. o sa-i ascult toata conferinta.. ba toate conferintele inainte sa indraznesc sa-mi dau cu parerea!)
Asta ar fi o ironie, rautate gratuita (iar?) sau ce?
Daca vorbim de conferinta asta, ar trebui sa asculti toata conferinta inainte sa-ti dai cu parerea despre ce NU a spus.

PS. Eu am aceasta inregistrare:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-29...d72bc9c4ff.zip

Care este se pare de doar 2 ore din 4(??).

Daca gasesti alta mai completa sa-mi zici si mie de unde pot sa o descarc.

Last edited by AlinB; 08.04.2010 at 17:53:56.
Reply With Quote