View Single Post
Vechi 08.04.2010, 15:27:40
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai daca ai ascultat "partea despre calendar" adica nu toata conferinta, de ce incerci sa ne spui despre ce n-ai auzit?

E normal sa-ti trimiti audienta sa te verifice atunci cand esti increzator ca ai vrajit-o cu puterea argumentatiei proprii si personale, problema nu se pune daca unele fapte prezentate de Danion sunt reale, problema se pune daca logica care le unesti si ii apartine in calitate de Marturisitor Profesionist este ortodoxa.

Din pacate se pare ca trimiterile dumnealui la Sf. Parinti au tot atata legatura cu ortodoxia cat au trimiterile la citit Biblia din partea neoprotestantilor.
Pentru ca din cat am citit, stiu ca propaganda stilista s-a facut in multe locuri prin hulirea celor sfinte, prin sfatuirea oamenilor sa nu mearga la slujbe si sa nu se impartaseasca in stil nou etc... Asta stiam eu ca inseamna propaganda stilista (a spune ca nu exista Sf. Taine in cea de stil nou).
Dar Danion nu a contestat biserica ortodoxa, nici nu a hulit.. ci doar a recunoscut ca schimbarea calendarului a fost impusa de .. masoni (ceea ce stiu multi, cred).
Nu stiu de ce vorbeste astfel de lucruri.. cred ca pentru a ne avertiza sa ne ferim de viitoare schimbari in biserica.. asta am inteles eu.

(ok, Alin.. o sa-i ascult toata conferinta.. ba toate conferintele inainte sa indraznesc sa-mi dau cu parerea!)

Last edited by anna21; 08.04.2010 at 15:31:49.
Reply With Quote