Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Pana cand chiar preotii ortodocsi din Biserica noastra iubita Ortodoxa ne fac de rusine,fac pe altii (atei sau anti-crestini) sa fie si mai mandru ca nu crede in Biserica si in Hristos?Sunt mii de cazuri.Ce parere aveti despre preotii care au aratat ca nu sunt preoti si ca nu slujesc lui Hristos!
|
Astea nu sunt întrebări care ar trebui să ne preocupe pe noi. Astfel de preoți au existat și vor exista până la sfârșitul vremurilor.
Ba încă dacă ar fi să ne luăm după învățătura Bibliei și a sfinților părinți astfel de căderi morale ar trebui să devină din ce în ce mai dese pe măsură ce trece timpul și Apocalipsa e aproape.
Însă ceva mă face să mă îndoiesc de adevărata ta credință. Spui că sunt mii de cazuri ? Mii de cazuri de ce anume? De preoți care curvesc în altar?
Înseamnă că din cei 14 mii de preoți de mir câți are BOR, o bună parte sunt niște degenerați? Pe ce date te bazezi când spui "mii de cazuri"? Pe faptul că o dată la câteva săptămâni sau luni mai apare vreunul la televizor, ca subiect de știri?
Eu cred că nu e vorba nici pe departe de mii de astfel de preoți.
.