Protestati! Cand esti cu El nu iti este frica sa marturisesti.
Hristos a Inviat!
E dreptul lor sa se exprime atat in particular cat si in public. Probleme apar atunci cand doar ei s-ar face auziti.
Pavel Corut este un ratacit pe care anumite canale media il promoveaza. Pentru cei care au inteles ca Adevarul este evident unul si greu de cuprins doar cu mintea omeneasca (fara ajutorul Lui), acest personaj de trista prezenta le face un mare serviciu. Ii pune in garda in raport cu acele personaje care sunt dispuse sa il ajute sa huleasca. De exemplu: pe B1 TV a aparut de mai multe ori imprastiindu-si mizeriile in eter cu o inversunare din ce in ce mai mare. Daca acest post TV avea un minim bun simt, dupa prima aparitie i se spunea sa nu mai bantuie prin zona pana nu-si ia toate pastilele. Nu numai ca nu l-au rugat sa inchida usa pe dinafara, dar au continuat sa il pofteasca sa ii spurce. A urmat OTV. Maine vom mai afla si de altii dispusi sa nenoroceasca Vieti pentru 30 de arginti.
Cred ca cel mai bun mijloc de a contracara efectele duhorii emante de acesti slujitori ai intunericului este afirmarea directa a Credintei si rugaciunea continua. Credinta trebuie marturisita, dar la masura pe care ti-o ingaduie duhovnicul, cel care iti cunoaste cel mai bine nivelul. Pana la urma, daca tu esti un exemplu pentru cei din jurul tau este deja foarte mult.
Cat despre vectorii media care propaga intunericul, cei care scriu pe acest forum ar putea macar sa trimita cateva randuri de protest pe adresa lor de fiecare data cand isi permit sa isi bata joc de Cel care i-a invitat la Viata. Dumnezeul lor este rating-ul. Daca ii atingeti aici vor tine cont de voi, altfel vor continua sa deverseze reziduurile dusmanilor crestinatatii. Lipsa noastra de reactie va permite doar vocii lor sa se faca auzita. Atunci raul se va intinde si multi nevinovati vor suferi pentru ca am tacut si nu ne-am rugat.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|