View Single Post
Vechi 06.04.2010, 22:38:33
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Au fost certuri,contraziceri,rautate intre ortodocsi si catolici in trecut,daca cauti in arhiva gasesti.Gasesc mereu foarte multe mesaje de genul:Haide la ortodoxie ca BC e eretica,satanica,religie gresita sau cand se pun intrebari de genul ot sa ma casatoresc cu un catolic?sar oamenii si incep:adu-l neaparat la ortodoxie,cat de mult gresesti daca faci asta,convinge-l neaparat,explica-i ca nu-i buna religia etc .Sunt atatea rautati ,atatea conflicte peste tot intre ortodocsi si catolici.Unii nu pot concepe sa fii casatorit cu un catolic sau sa te duci la o slujba catolica.Si multe altele.Am vazut recent un om care intreba ce sa faca cu o cruciulita catolica,multe raspunsuri au fost de genul sa o daruiasca la catolici,sau ca nu e buna,unii au venit cu mesaje absurde ca ar fi necurata,unii erau atat de convinsi incat spuneau ca ortodoxia e dreapta credinta si spuneau sa arunce cruciulita.Absurbidate.Exagerare.Am dat niste exemple care mi-au venit in minte.Au si catolicii Sfinti Parinti,calugari de seama,invataturi.Crestinismul inseamna iubire nu atac,contraziceri si rautate.
Reply With Quote