Citat:
În prealabil postat de heaven
Ma faci sa zambesc...oare crezi ca faptul ca un baiat este virgin iti ofera vreo garantie?
Daca dupa cativa ani,neavand experienta necesara va fi extrem de curios sa vada cum e si pe alte pajisti frumos colorate?
|
sincer mi-ar fi scarba de un astfel de baiat...vrea fete?se gasesc pe toate drumurile dar nu la mine in familie si in plus sa am eu grija mai incolo de un barbat care a fost a altora inaintea mea?niciodata,asa cum nici pe mine nu ma intereseaza experiente de genul asta asa nici pe el sa nu-l intereseze...daca s-ar intampla sa ma marit cu unu din asta nu as putea sa-l respect cat de putin,iar in cazul in care ar avea vreo problema de ce sa-i fiu alaturi?sa se duca la fetele pe care le-a iubit atat inaintea mea,sa ii fie ele alaturi...stiu ca suna mai dur sau unii ar zice ca sunt copilarisme dar eu niciodata nu as accepta un baiat de ,,second hand",as accepta doar unul serios,,de casa,care sa isi vada de treaba lui,nu sa descopere sute de fete...eu una vreau unu si acelasi,nu ar fi corect fata de mine ca el pt mine sa fie primul si eu pt el a 10-a