Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ceva nu este in regula aici, permite-mi sa ma idoiesc de spusele unuia care se manifesta astfel.
La disperare omul ajunge sa-si imagineze si sa creada orice!
Deci sa raminem la manifestari a minunilor LA PRIMA MINA, adica personal
Inca nu a raspuns NIMENI la intrebarea:
De ce este Dumnezeu SFIOS? ( conform celor care cred in Lumina de la Ierusalim)
si nu se manifesta pe cimp acolo in fata intregii planete, cu Patriarhul in mijlocul poporului cu miinile intinse la cer cerind FOC SI SCINTEIE. Asta-i semn de CREDINTA si legatura nemarginita cu MINTUITORUL! nu susoteli si smecherii in mijlocul unei imbulzeli de persoane isterizate
De ce trebuie facute lucrurile PE ASCUNS, cu camarute sigilate si bodyguarzi fiorosi pe la usi?
Oare ASA se manifesta Dumnezeu? pe ascuns si pe soptitelea?
Eu unul NU CRED ca asa!
|
Tu nu crezi sau altcineva , draga Cozia , dar prin modul asta de gandire simplist nu -L vom intelege pe Dumnezeu niciodata si maI ALES NU VOM AJUNGE NICI CAND SA-l CUNOASTEM ! In marea Lui SMERENIE , asa se manifesta , tainic , nedand buzna in inimile si sufletele noastre . Dumnezeu nu este CIRC , draga Cozia si ar trebui sa meditezi asupra acestui lucru ! Dumnezeu nu face spectacol Tv . , si descoperirea Lui se face in mod tainic si este strans legata de starea noastra sufleteasca , de stadiul smereniei si al iubirii noastre . Sunt multe de spus dragul meu Cozia , dar sincer ma ingrijoreaza , de asta data , modul tau simplist de a " gandi ".
HRISTOS A INVIAT !