View Single Post
Vechi 05.04.2010, 11:46:43
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclesiastul Vezi mesajul
Ba sunt f sigur ca acele duhuri sunt demonii. Dc ai fi citit versetele din Iuda si Petru ai fi vazut ca se vb f clar ca e vb de ingeri si nu de oameni.

Ce legatura are asta cu duhurile din inchisoare? Hristos a dat viata tutoror care au crezut in El si care vor crede in El. Nicidecum duhurilor din inchisoare care sunt condamnate pe vecie:
"Iar pe îngerii care nu și-au păzit vrednicia, ci au părăsit locașul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanțuri veșnice, spre judecata zilei celei mari."
Citat:
În prealabil postat de eclesiastul
"Iar pe îngerii care nu și-au păzit vrednicia, ci au părăsit locașul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanțuri veșnice, spre judecata zilei celei mari." - Iuda 6

"Căci dacă Dumnezeu n-a cruțat pe îngerii care au păcătuit, ci, legându-i cu legăturile întunericului în iad, i-a dat să fie păziți spre judecată" - 2 Petru 2:4
Le-am citit de cateva ori chiar. :) In versetele date de tine mai sus e vorba de ingerii cazuti, de acord, dar asta nu inseamna ca la 1 Petru 3, 19 e vorba tot de ingeri ("Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare"). Uita-te mai departe ce scrie Petru in aceeasi epistola la capitolul 4, versetul 6, multumiri lui Danut7:

"Că spre aceasta s-a binevestit morților, ca să fie judecați ca oameni, după trup, dar să vieze, după Dumnezeu cu duhul."

Deci avem in inchisoare ingeri, avem si oameni. Ma indoiesc de faptul ca Hristos S-a pogorat la Iad pentru a-Si proclama victoria in fata ingerilor potrivnici, ca intr-un gest de mandrie cumva... Hristos a venit sa ne mantuiasca, nu sa faca circ pe Pamant sau in Iad.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote