pt. fratele Mihailt
Ceea ce vad eu acum pe acest fir sunt lucri care se intimpla periodic si care tradeaza anumite dedesupturi . Dumneata esti omul care umblii cu dogmatica sf. Ioan Damaschin la subrat , si chiar ai deschis si threaduri aproximativ sinonime, imbuibind forumul cu pareri deosebite dar doar livresti. Dar acum fratii care deunazi te apreciau (Costel, Georgeval, Andreicozia, etc) te-au ,,tradat" facind o alta alianta dar fara tine . Este fireasca aceasta asociere deoarece ai cam zbircit-o , si mai ales ca nu este prima data ; dealtfel aceasta zbircire ni se intimpla tuturor care exageram intr-un fel sau altul, si numele lor sunt mai sus si inca si multe altele mai sunt . Cei mai multi ti-au raspuns insa intr-un mod desgustator de sec si taietor. Si cind mi-aduc aminte de cuvintele sf. Vasile cel mare care spunea ca in lumea aceasta nimic nu este intimplator ci din contra totul este cu buna rinduiala ! parca inteleg aceasta intimplare a ta un pic mai bine si iarasi se instaleaza linistea ! Dar nu inteleg cum s-a intimplat ca dumneata un exigent si rigorist sa nu cunosti nimic despre Gala Galaction , care in treacat fiind zis este din aceiasi tagma cu PF. Daniel , si il apreciezi ? Pai uite, citeste ,,pintecul desfrinatei " chiar de pe net si il vei vedea pe ,,tatuca" mai complet, mai daruit de ispititorul cu mai multe ,,harisme" chiar daca se cheama G. Galaction. Nu numele te mareste ci faptele !
Am postat pt. ca m-a surprins modul in care confratii de ,,marturisire" te-au tradat si te-au pus la punct si pt. greselile de necunoastere din spatele frumoasei poze pe care o ai . Dar faptul ca esti gata mereu si in mod facil , fara nici o retinere, sa te scuzi si sa ceri iertare este o mare trasatura care asa cum a spus o colega de forum cu vreo 3-4 luni in urma : ,,.. a ierta rapid si a spune ca esti iubitor de aproapele da tare bine in CV-ul de bun crestin"
Nu am vrut sa fiu privit ca ,,rau" , chiar daca s-ar putea dori neaparat aceasta din partea ta dar incerc sa spun lucrurilor pe nume. In rest din partea mea numai pace si bucurie !
Last edited by zaharia_2009; 02.04.2010 at 12:15:57.
|