View Single Post
Vechi 01.04.2010, 23:21:53
ConitzaAna ConitzaAna is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Radu, tu ai intentii bune...vrei dreptate pe pamant. Foarte frumos. Dar, de unde stii tu, frate, cam pe unde se termina dreptatea si de unde incepe inselaciunea? Eu zic ca atitudinea asta a ta incrancenata este foarte usor atacabila de catre diavol...pe nesimtite te poate orbi si te poate face sa vezi dreptate, in ceva in care nu e. Eu zic ca judecata trebuie lasata Lui Dumnezeu, eu zic ca oamenii ar trebui sa-si pastreze cugetul curat si sa nu mai unelteasca atata razbunare in sufletul lor. Cu cat esti mai invrajbit impotriva lumii, cu atat ti se va descoperi partea intunecata a acesteia si te va invenina. Calmeaza-te,frate, si fii mai optimist. De ce atata violenta? Pana acum, niciun justitiar de-asta ca tine n-a reusit sa faca ordine in lume, ca dovada ca inca e plina de spurcaciune. Daca nici macar Hristos n-a reusit sa aduca pacea in lume...nu cred ca ai tu pretentia sa-i inveti pe altii ce inseamna sa pedepsim pe cei rai in vederea traiului DREPT. Pe pamantul asta nu va fi niciodata dreptate...si ar trebui sa te conformezi( cel putin pana la Judecata de Apoi)!
Reply With Quote