Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
Si eu sunt fan Metallica! Prefer tot Black Album + 2x4 si disposible heroes, master of puppets...Dar vrei sa spui constiinta sau constienta?Si eu am facut muuuuulta vreme confuzia, pana cand mi-am dat seama ce le diferentiaza. 
|
Vorbesc despre constiinta. Constienta este altceva, strict fiziologic, atunci cand ai luciditate despre lucrurile din jurul tau, despre realitate. Constiinta inseamna sentiment, filozofie de viata, ideile dupa care un om isi conduce viata. Iar in cantec tocmai despre asta e vorba: ideile confuze ale omului, care oscileaza in functie de ce se intampla in jurul lui, care il ataca atunci cand e confuz si vulnerabil(de-aici si refrenul, dar mai ales ultimul vers: 'I'm you!'), framantarile din noi care ne indispun si ne fac tristi. Eu unul, atunci cand ascult aceasta melodie, scap de tristete sau furie fatza de mine, deoarece melodia le atrage, le inghite in versurile si instrumentalul ei. Nu am pretentia ca multi oameni sa inteleaga asta, si poate ca majoritatea vor spune ca asta nu se poate, insa asa functioneaza la mine.