View Single Post
Vechi 31.03.2010, 22:11:47
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Si mie imi pare rau..., dar pentru cei ce nu inteleg adevarata credinta in Hristos si se iau dupa aparente.
Imi place mult citatul de azi: "Nu il osandi pe aproapele tau, caci tu ii cunosti pacatul, dar pocainta nu i-o stii." Avva Dorotei.
Daca esti ortodox, vino la Biserica, stai la Sfanta Liturghie, spovedeste-te si impartaseste-te cu Trupul Mantuitorului; atunci vei simti diferenta si nu vei mai spune niciodata ca adevarata credinta e cea de suprafata: sa te imbraci frumos, sa ai mereu Biblia sub brat si sa canti cantari pe diferite ritmuri si cu ajutorul diferitelor instrumente... Asta e fatada. Asta e o acaparare din "Marsul Distrugatorului"...
nu stiu daca fatada or fi si faptele conform scripturii,pe care le fac in majoritate, dupca cum mi se pare mie (poate gresesc,ca nu pot sti eu perfect nimica !) acestia cu biblia sub brat !
din cate am auzit,de rau nu am auzit de ei,iar cei cu care am venit in contact nu mi sa-u parut rai ! macar pe ei ai auzi vorbind si de religie, da ia stai langau n ortodox si o sa vezi ca nu zice de religie nimica, numai de treburi lumesti ! pentru ca in 95% din slujba el aude numai cantari bisericesti ! si apoi o predica seaca, de popa plicitsit si fara talent oratoric !
Reply With Quote