View Single Post
Vechi 31.03.2010, 09:57:59
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marius_x Vezi mesajul
Laurentiu, faptul ca tu te gasesti sub anathemele Sinoadelor Pan-Ortodoxe de la 1583, 1593, 1670, 1756, 1848 CHIAR NU ITI SPUNE NIMIC? Anathemele Sinoadelor Ecumenice si ale celor Pan-Ortodoxe inseamna a-i preda pe cei asupra carora sunt aruncate in mainile satanei si ale tuturor ingerilor lui. VOI (cei de stil nou) SUNTETI IN MINCIUNA SI IN RATACIRE; VOI (cei de stil nou) SUNTETI IN MINCIUNA SI IN RATACIRE; VOI (cei de stil nou) SUNTETI IN MINCIUNA SI IN RATACIRE; VOI (cei de stil nou) SUNTETI IN MINCIUNA SI IN RATACIRE; VOI (cei de stil nou) SUNTETI IN MINCIUNA SI IN RATACIRE... Faptul ca tu iei o minciuna impusa de francmasonerie si de reprezentantul ei (pseudo-patriarhul de Constantinopol Meletie Metaxakis) si repetata de mai multe mii de ori (asa dupa cum isi repeta si Goebbels propriile minciuni propagandistice /"propriile sale adevaruri" poporului german pana ce acesta le lua ca pe niste adevaruri de nezdruncinat) drept ADEVAR nu implica faptul ca personal trebuie sa te urmez, ci doar ti-am dat exemplul cu Goebbels din istoria recenta a omenirii ca sa vezi cum pot minciunile repetate la nesfarsit indobitoci constiinta unui popor transformandu-l intr-o turma fara de minte care isi urmeaza fara cracnire proprii conducatori (in cazul vostru pe mai mult decat nefericitul si vrednicul de nici o pomenire Daniel Ciobotea, fratele catolicilor si protestantilor si dusmanul de neimpacat al "stilistilor", care in fond sunt ortodocsi, cu mult mai ortodocsi chiar decat voi cei de stil nou).
Dragul meu inversunat, iata ca ai reusit sa repeti ce zisesei mai sus, dar fara sa ai amabilitatea sa citesti ce am scris.

De ce nu te intrebi tu mai bine pe tine insuti: cine te inversuneaza asa? Oare Hristos? Oare pe tine nu te mustra constiinta cand ma jignesti in halul asta? Si daca esti asa "muscator", oare n-ar trebui sa fii calm?

Daca tu esti in adevar, de ce nu ai "serenitatea" Sfintilor Parinti ? Oare Sfintii Parinti cand vorbeau cu ereticii (cum ma crezi tu pe mine), vorbeau pe acelasi ton? Se enervau asa, isi ieseau din pepeni? Nu cred.

Roada Ortodoxiei este pacea si dragostea lui Hristos. Oare sa fie doar o coincidenta faptul ca si tu si Antoni0 sunteti asa de inversunati?

Last edited by Lavrentiu; 31.03.2010 at 10:00:33.
Reply With Quote