View Single Post
Vechi 30.03.2010, 22:29:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
De fapt toti stiam acest raspuns complet,si luati din realitate.
Te duci la duhovnic,te spovedesti,si daca pacatul e prea grav primesti canon,si amanare de la sf Impasrtasanie.Si aici vine bineinteles discutia cu varietatea de duhovnici,de la cei foarte permisivi din oras ,pana la cei din manastiri.Dar nici cei din oras nu ar trebui judecati ,desi aparent incalca unele canoane .Sa judecam oare pe cel ce a sperat in noi,a 'licitat' cumva pe capacitatea noastra de a ne indrepepta,cu riscul ca,in cazul esecului,va purta povara dezlegarii prea rapide care ne-a dat-o.
Toti stim,dar asa e netul.Ne tot completam ,pana reusim sa o formulam o amarata de idee.Si cand vine vorba sa o mai punem si in practica....
Cam gresesti oleaca , in sensul ca nu toti Preotii de la oras sunt asa indulgenti , al meu in nici un caz nu este indulgent si e foarte bine asa . Sunt cei ce impartasesc fumatori , onanisti , afemeiati sau mai stiu eu ce , dar de vrei Impartasanie adevarata , mai si cauti , mai si te rogi , iti si doresti acest lucru , altfel totul se reduce la un simplu moft si atat !