View Single Post
Vechi 30.03.2010, 14:31:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Aici ai dreptate, Danion Vasile ar fi trebuit sa fie mai grijuliu si sa se exprime mai bine. Trebuie totusi sa luam si de la el doar ce e bun.

Mentionarea Serbiei in randul celor pe stil nou nu mi se pare o greseala asa grava a Pr. Cleopa, poate fi o simpla dezinformare... E posibil si ca diferentele sa vina de la editori, care au corectat textul si au scos Serbia dandu-si seama ca nu are ce cauta in lista aia... Oricum, nu cred ca e de mare importanta, cred ca mai mult a exagerat Danion Vasile importanta prezentei Serbiei in lista aia de Biserici...
Crezi ca "marturisitorul" are nevoie de critica?

Crezi ca se indoieste ca ceea ce spune este mai mult decat perfect?
Priveste declaratia care a dat-o vizavi de acuzatiile care i s-au adus, vezi vreo scuza sau acceptare a unei greseli?

Una este cand cineva are 90% bun si 10% caderi involuntare si altceva cand caderile incep sa tinda spre 90% iar de intentionalitatea lor ce sa mai vorbim..

Chiar daca la ceea ce a spus si a scris pana in urma cu 1-2 ani n-ar fi avut multa lume de comentat (desi teologi mai cu pretentii da) ceea ce se intampla acum pune in umbra si aceste lucruri.

In ritmul actual, cat crezi ca va mai dura pana la o despartire categorica de BOR? Foarte putin.

Problema este ca lucrurile se impletesc atat de strans, incat daca va pica nu e singurul lucru care va iesi prost.
Reply With Quote