View Single Post
Vechi 30.03.2010, 13:59:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Cred ca depinde de unde citezi, aici scrie si de Serbia: http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro...-calendar.html

Problema e ca zicerile Pr. Celopa nu sunt citate 100% la fel de fiecare data, de exemplu vedenia Pr. Ioanichie Moroi cu cei 3 Sfinti care i-au spus deppre calendar e relatata cu alte cuvinte in cartea "Urcus spre inviere" a Pr. Cleopa fata de cuim e relatata in celelalte locuri, si intelesul e si oarecum diferit, dupa cate mi se pare mie.
Este foarte posibil sa existe diverse versiuni, dar cand ai de gand sa faci mincinos in public pe cineva ca par. Cleopa tu insuti fiind un maruntel oarecare in definitiv, cred ca ar fi mai bine sa cauti de 100 ori decat sa spui prostii chiar si o singura data.

Chestii de genul asta nu-l apropie pe Danion de postura de "marturisitor" pentru care se arata dispus sa calce tot in picioare ci mai degraba pentru aceea de OTeVist.

Scandal mult, dar folos care in definitiv?
Ca ajunge omul de rand sa se indoiasca de validitatea Tainelor care i-au fost administrate de atatia ani pentru ca dupa judecata lui Danion cutare este eretic, ierarhia apostata, etc?

Daca asta e folos, atunci fara doar si poate doar pentru diavol este.

Last edited by AlinB; 30.03.2010 at 14:05:13.
Reply With Quote