View Single Post
Vechi 30.03.2010, 12:18:06
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Prietene, dacă vrei să afli pune mâna pe carte și lasă blogurile de crizați. Nu-l întreba pe Danion că te îndobitocești mai tare. Tu ești afectat destul de rău fanatism dar încă e unul de paradă și mai ai o scăpare.
Lasand la o parte atacurile la persoana care indica ca omul este incoltit si altfel nu se poate exprima, spune-mi te rog niste titluri de carti! Din tot ce am citit pana acum, am ajuns la concluzia ca schimbarea s'a facut la comanda masonilor, anti-canonic, si pentru a dezbina Ortodoxia!

Dovedeste-mi contrariul!

Citat:
PS - Cleopa și Mândiță n-au treabă cu astronomia așa cum n-au treabă cu astronomia nici voi aștia care vă închinați la "vremuri și soroace" .
Când te doare măseaua nu te duci la popa ci la stomatolog, în afară de situația în care îți lipsesc n+1 doage.
PS 2- Întrabă-l pe guru Vasile când s-a definitivat că în opinia lui Ortodoxia e bună de muzeu.
Unde vrei sa ajungi? Incepi si tu cu "inchinarea la calendar"? Spune-le sarbilor, rusilor, athonitilor care n'au acceptat schimbarea ca se inchina la calendar!

Observ ca la intrebare nu vrei sa raspunzi; cand s'a definitivat calendarul?

Last edited by Antoni0; 30.03.2010 at 12:21:20.
Reply With Quote