Citat:
În prealabil postat de Radu32
cu parere de rau, uneori ma gandesc ,ca e mai tare credinta acestor sectanti,asa cum ai numesti,iar credinta asa zisilor ortodoxi sau catolici e egala cu zero barat,deoarece prin faptele lor demonstreza numai ipocrizie si falsitate !
desigur ca exista si in aceste biserici oameni cuviosi,care fac cinste cultelor apostolice,fata de ai am cuvinte de lauda, insa,nu sunt oare,cam prea putini,coparativ cu numarul total al credinciosilor ??>????
|
Si mie imi pare rau..., dar pentru cei ce nu inteleg adevarata credinta in Hristos si se iau dupa aparente.
Imi place mult citatul de azi: "Nu il osandi pe aproapele tau, caci tu ii cunosti pacatul, dar pocainta nu i-o stii." Avva Dorotei.
Daca esti ortodox, vino la Biserica, stai la Sfanta Liturghie, spovedeste-te si impartaseste-te cu Trupul Mantuitorului; atunci vei simti diferenta si nu vei mai spune niciodata ca adevarata credinta e cea de suprafata: sa te imbraci frumos, sa ai mereu Biblia sub brat si sa canti cantari pe diferite ritmuri si cu ajutorul diferitelor instrumente... Asta e fatada. Asta e o acaparare din "Marsul Distrugatorului"...