View Single Post
Vechi 28.03.2010, 01:28:36
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Nici dinozaurii nu sunt mentionati in Biblie si totusi s-a dovedit ca au existat,nici planetele multe din Univers nu sunt mentionate in Biblie si totusi ele s-au dovedit a fi existente.In Biblie nu putem cuprinde tot si oamenii care au scris Biblia cu inspiratia Duhului Sfant au scris doar esentialul,au primit ce e mai important pentru noi .Biblia nu e enciclopedie,daca nu este scris in Biblie nu inseamna ca nu exista.Si sunt cateva citate,am vazut mai demult in care se specifica ceva de cer si de Univers daca nu ma insel.Si in Biblie nu sunt mentionati care oameni,nu e mentionat nimic de pamanteni adica nu sunt vizati direct pamantenii,planeta noastra etc.
Tiger buddy , Nu s-a dovedit ca au existat dinozauri! Paleontologii (adica baietzii aia fara Dumnezeu) au zis ca dinozaurii au aparut acum 200 milioane de ani si au disparut acum 50 de milioane! Numai ca ei nu stiu ca Dumnezeu a facut lumea acum 7518 de ani , am o
POVESTIRE DESPRE CHIPUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CEL NEFĂCUT DE MÂNĂ ȘI DESPRE ADUCEREA LUI DE LA EDESA ÎN CONSTANTINOPOL, iar la sfarshitul frumoasei povesti
e scris:

"Notă. Chipul cel nefăcut de mână al lui Hristos s-a adus din Edesa în Constantinopol în anul 6452 de la facerea lumii - după mărturia scriitorului de ani al Constantinopolului, Gheorghe Chedrinos -, adică în anul 944 de la întruparea lui Dumnezeu."

daca vrea cineva toata povestirea pot sa o postez imediat!

s-a demonstrat ca datarea cu Carbon 14 (care e bazata de fapt pe ipoteze si presupuneri) are valoare de adevar NUMAI pana in Maxim 2000 ani! La fel de contrafacute sunt si "navetele spatiale " cu omuletzii verzi cu tot, monstrul din Lochness , si omu' maimutza si Yety omu' de zapada ,DAR ca sa nu te dezamagesc total au existat URIASI!
in Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare e o rugaciune care spune :

"Te blestem pe tine cu Dumnezeu, care prin cuvânt toate le-a zidit; și cu Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Lui cel unul născut, care mai înainte de veci negrăit și fără de patimă s-a născut dintr-Însul; cu cel ce a făcut făptura văzută și nevăzută și … A PIERDUT PE URIASII CEI NECUCERNICI, și turnul fărădelegilor l-a sfărâmat și pământul Sodomei și al Gomorei cu foc și cu pucioasă l-a ars și spre mărturie fumega fum nestins…”. apoi inainte de pototp au mai fost uriashi Facerea 6:3-7 .... si , nu stiu daca te satisface , dar a mai existat su un Sfant Cu Cap de Caine ! Sfantul Mucenic Hristofor!