Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Vi se pare domnule, doar vi se pare... Eu n-am făcut referire la Biserica Creștină, m-am referit doar la acea "nevoie" de care amintea laura28, nevoie de a se închina la ceva palpabil, vizibil. Închinarea la zei prin intermediul picturilor și sculpturilor este specifică oricărui cult păgân, nu puteți nega acest adevăr. Orice religie păgână are nevoie de idoli, altfel nu poate concepe închinarea. Dacă din nefericire sunt și creștini ce nu pot trăi decât prin vedere și nu prin credință nu e vina mea, degeaba mă blamați. Ori și acest adevăr poate fi trecut în generoasa listă care supără...
Adventiștiștii au biserici, nu sinagogi. Iar "zeul" pe care cu atâta desconsiderare Îl numiți aici, se numește Dumnezeul Creator, Cel ce este, Mântuitorul (și al dvs.).
|
sorry, noi nu avem ACELASI Mantuitor despre care voi vorbiti. Mantuitorul nostru este real si viu intre noi, ne cheama la Ospat la fiecare Sfanta Liturghie, Se jerfeste pentru noi iarasi si iarasi, nu este mincinos, fiind cu noi pana la sfarsitul veacurilor.....in Biserica cea curata, fara pata sau stricaciune pe care a intemeiat-o si in care voi nu va regasiti.....dar ajunge atat, nu vreau sa devina scandalos ceea ce spun ...sincer...si apropos, nu ai spus nimic referitor la felul in care tu iti manifesti dragostea fata de sotie sau copii sau parinti-daca ii ai- inafara de a nutri in suflet iubire pentru ei? obisnuiesti sa le faci poze? apoi le arunci cu dispret la gunoi? ......