View Single Post
Vechi 27.03.2010, 01:35:55
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Desi observatiile tale sunt reale,si ascund adevaruri dureroase,totusi,daca nu credem ca apartinem Bisericii lui Hristos,pe care 'Portile locuintei mortilor nu o vor birui" atunci,cu adevarat suntem frunze in vant,si tinem coada pe sus degeaba pe aici.
Sunt sigur ca Duhul va gasi mijloacele necesare,ca,fara a ascunde aceste probleme,ele sa fie rezolvate prin insasi puterea Bisericii,de a sfintii si a inchega Trupul lui Hristos,prin calauzirea Duhului. NU sunt necesare schimbari impuse de oameni sau de vreo conducere,ci e necesar ca noi,eu ,tu si fiecare sa tinem treaz duhul care l-am primit.E suficient
Te referi la Sf. Duh?
Poate stiu eu prea putine.. dar Sf. Duh este ceva ce se obtine cu lepadare de sine, smerenie... si se pierde f usor cu pacatul.
“Cat doresc, iubitorule de Dumnezeu, ca insiva sa puteti dobandi aceasta sursa nesfarsita a harului dumnezeiesc, si sa va puteti intreba mereu: Sunt intru Duhul Domnului ori nu? (…) Sunteti pregatit sa va infatisati de indata la infricosatoarea judecata a lui Hristos? Caci “In ceea ce te voi gasi, in aceea te voi judeca”. Dar daca nu suntem in Duhul, trebuie sa aflam de ce nu suntem si ce pricina l-a facut pe Domnul Dumnezeul nostru Duhul Sfant sa ne paraseasca. Trebuie sa-L cautam iar si trebuie sa continuam cautarea, pana ce Domnul Dumnezeul nostru Duhul Sfant este aflat si este iarasi cu noi, prin bunatatea Lui. Trebuie sa atacam vrajmasii care ne indeparteaza de El, pana ce si tarana lor nu va mai fi, precum a spus Profetul David, “Urmari-voi pe vrajmasii mei si-i voi prinde pe dansii si nu ma voi intoarce pana ce se vor sfarsi. Ii voi zdrobi pe ei si nu vor putea sa stea, cadea-vor sub picioarele mele.” (Psalmul 17:41-42[18:38-39]).”

sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...mnului-ori-nu/
Reply With Quote