Subiect: Cum procedez?
View Single Post
Vechi 26.03.2010, 19:43:38
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Eu m-am documentat si nu mai am nici o retinere -- nu ma simt in nici un fel mai pacatoasa, mai muradra sau inferioara spiritual in acea perioada. Poate la asta contribuie si faptul ca din fericire nu am simptome majore, pot sa fac cat efort fizic vreau, nu sunt mai irascibila decat obisnuit, hehe, deci imi e foarte greu sa ma vad pe mine diferit de la o zi la alta.
Draga Noesissaa, nu e putin lucru ce-ai realizat tu avand in vedere "necuratia" care se presupune a fi peste tot! Nu e usor sa ne debarasam de niste concepte care ne sunt varate in cap cu obstinatie dar care nu au nici un suport biblic, sunt venite din ... eter.
Cand am inceput sa merg la biserica in mod regulat, m-am lovit de aceasta "problema" cu ocazia primei menstruatii si nu am stiut ce sa fac. Apoi mi-a venit in minte s-o intreb pe secretara parohiei, care, la randul ei s-o intrebe pe doamna preoteasa daca am voie sa asist la slujba. Nu va spun cu cat chin am formulat emailul ala! Insa raspunsul mi-a sosit repede si raspicat, doamna preoteasa nu mai auzise in viata dumneai de o asemenea interdictie si eram binevenita in biserica.

Doamne ajuta!