Subiect: hmm... help?
View Single Post
Vechi 26.03.2010, 19:24:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
parca baptistii nu aveau icoane in biserica. si acum au inceput sa aibe si asta inseamna ca s-au luminat? asta e valabila pentru cei din video-ul respectiv sau pentru majoritatea baptistilor?
apoi, cum s-au luminat? cine i-a luminat? daca se poate spune asa. ei nu credea in Dumnezeu? o.o
sau vreti sa spuneti ca in cine cred toti cei din celelalte religii (protestante/neoprotestante) nu era Dumnezeu cel Adevarat??? O.O (aici am o mare dilema; eu tot zic ca e o gluma si ca nu e adevarat ca gandesc asta :)) asa ca rog sa ma lamuriti).
Nu cred ca se intampla peste tot, probabil a fost o decizie locala.
In orice caz, nimic neobisnuit, mai scot din cand in cand pliante si cartulii cu "imagini religioase", proiectii video, etc. chiar si adventistii folosesc asa ceva, asa ca nu e un pas atat de mare incat sa le plaseze permanent pe peretii salii de adunare.

Exista totusi riscul ca membrii adunarii sa inceapa sa constientizeze eroarea in care se afla apropo de atitudinea fata de icoana, dar probabil au zis ca merita riscul daca exista avantajul ca s-ar putea in acest fel sa aibe sanse mai mari sa-i convinga pe altii ca si ei totusi sunt un fel de crestini si eventual sa-i converteasca.

Asa este, nu e o gluma, ei cred in alt Dumnezeu.
Adevaratul Dumnezeu n-a dat niciodata invataturile dupa care se ghideaza acesti oameni si in virtutea carora isi permite sa blameze Biserica Ortodoxa, singura care are legitimitate istorica si teologica de a se numi Biserica lui Hristos.
Reply With Quote