View Single Post
Vechi 26.03.2010, 16:46:41
kristta13 kristta13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Implicit buna ziua

Citat:
În prealabil postat de caryna Vezi mesajul
Este foarte adevarat, rugaciunea trebuie facuta in orice ceas din zi si din noapte,cand avem necazuri sau bucurii...din punctul meu de vedere nu-l oblig pe Dumnezeu si nici nu fortez lucrurile, eu doar ma rog ca sa ma ajute...Dumnezeu zice: "in lume necazuri veti avea" daca nu ne rugam atunci cum putem sa depasim necazurile si ispita?(iubita chiar nu vreau sa ma cert cu tine, e doar o parere).......
Trebiue sa ne rugam si noi dar trebuie sa ne ajute si preotul pt ca el este ales de Dumnezeu ca prin el sa ne mantuim, sa ne spovedim si sa ni se dejlege pacatele, sa ne sfinteasca casele, masinile si toate lucrurile noastre ca exista si raul in lume care asteapta ne-ncetat sa ne faca rau sa sa ne faca robii lui....si atunci daca nu ar exist preoti, rugaciuni, iconite, cruciulite, noi cum vom putea sa ne ferim de aceste rele?....eu cred ca iconitele, cruciulitele....sunt arme date de la Dumnezeu pt a ne lupta cu cel rau... si pt a putea sa-l biruim...Dumnezeu spune: "Biruiti lumea ca si Eu am biruit-o"....Doamne ajuta

Am tinut Novena Sf. Anton si doresc sa spun ca am fost ajutata!Multumesc Sf Anton si multumesc Sf Nectarie!
Ei sunt mijlocitorii nostri,nu conteaza la care sfant ne rugam (catolic sau ortodox)...ei se roaga la Dumnezeu!
Doamne ajuta!
Reply With Quote