View Single Post
Vechi 26.03.2010, 11:13:56
ella87ella ella87ella is offline
Member

Data înregistrării: 10.12.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Nu cred ca se invidiaza sectele, eu nu vad unitate in ei, doar vad ca respecta reguli de fatzada....multa fatzarnicie vad in ei...
Cum sunt ortodoxi doar cu numele , sunt si penticostali doar cu numele,multzi am intalnit care fumeaza, beau, vb prostii, desfraneaza si penticostali.....
Si ei au defectele lor, poate sunt care nu beau, care nu ies in discoteci, care respcta regulile "adunarii lor"dar chiar am prieteni penticostali si simt la ei o patima pt trup, pt imbracaminte scumpa, pt parfumuri de firma, haine de firma, etc..
Si am intalnit fete care si-ar dori sa iasa in baruri si discoteci dar au zis cum sa iasa daca aude nu stiu cine, ea penticostala, eu zic tot ce faci sa faci pentru Dumnezeu si Iisus nu de ochii lumii sau pentru cultul in care traiesti(Adica nu ies la bar ca ma vede nu stiu care si i spune la cineva din biserica si vai de mine...., nu ies in bar pt ca e destrabalare si nu fac voia Lui Dumnezeu, eu zic ca asa trebuie sa gandim)
Sectele au deschis o cale de imbogatire si emigrare in alte tzari pt romanii necajitzi.
Plus ca fetele penticostale au doar un batic in varful capului sau o banderola de fatzada,asta ar insemna cap acoperit, cand li se vede mai mut de jumate din cap?daca ei se cred atat de credinciosi si respecta bibilia...
“Orice femeie care se roaga sau prooroceste, cu capul neacoperit, isi necinsteste capul; caci tot una este ca si cum ar fi rasa. Caci daca o femeie nu-si pune val pe cap, atunci sa se si tunda. Iar daca este lucru de rusine pentru femeie ca sa se tunda ori sa se rada, sa-si puna val”.

Last edited by ella87ella; 26.03.2010 at 11:41:17.
Reply With Quote