View Single Post
Vechi 23.03.2010, 22:24:04
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sa subtiez considerabil lista pacatelor si faradelegilor mele . Am mai spus , si o repet si de asta data , de reusim la fiecare Spovedanie sa taiem de pe lista cel putin un pacat , cu siguranta suntem pe drumul cel bun , caci a starui in aceleasi si aceleasi pacate si greseli , si doar a ne pune intrebari , peste intrebari , neavand din partea noastra nici cel mai simplu gest practic de indreptare , inseamna ca folosim credinta doar ca un moft , doar de a ne umple timpul cu un hoby , dar in nici-un caz nu inseamna dragoste adevarata de Hristos , ci , cel mult o relatie bazata doar pe frica si pe interese pur personale , materiale si lumesti .
Si eu cu adevarat simt ceva pocainta,cand ma infranez de la a face ceva rau,care de obicei faceam.Pana nu suferi abtinindu-te ,de a face un pacat care ti-l cunosti,pina nu iti zdrobesti astfel voia ,nu cunosti sentimentul pocaintei ,ci doar teoria sa
Ma asteptam cristi ca sa zici insa ceva si despre rugaciune . Putem spune canoane care indreapta spre pocainta .Putem insa sa le spunem cu mai multa pocainta? E o reteta pentru aceasta?
Reply With Quote