View Single Post
Vechi 23.03.2010, 10:32:47
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Decizia CCR nr. 859/2009: Plata obligatorie a salariilor bugetarilor prin card este neconstitutionala - text integral.

Din decizie reiese că ar trebui ca angajatorul sau statul să fie obligat să dea salarul și în numerar, în mână, cash, nu numai pe card sau în cont bancar, dar se pare că mai nou toți bugetarii cică trebuie să aibă cont bancar sau card și numai acolo pot să-și încaseze banii, creanțele salariale, în propriul cont; căci trecerea s-a făcut obligatoriu la data respectivă...

iar acum dictatura BNR-Senat-CCR face ca odată ce primesc banii pe card sau în cont, să fiu obligat să-mi actualizez datele, lucru prin care mă angajez să ofer contul și datele mele (și datele altora ce ar folosi contul meu) băncii care oferă datele mele (sau ale prietenului meu,) mai departe, poliției sau DNA-ului sau armatei anti teroriste;

și toate acestea făcându-se cică în sprijinul siguranței cetățeanului: în lupta lui pentru combaterea terorismului și a spălării banilor.

Dar practic dând datele mele, (pe care ei oricum le au deja căci la deschiderea contului cu sau fără card le-am dat toate datele necesare,) cu ocazia asta mă angajez defapt ca să fiu turnător conform cu legile și ordinele BNR, deci pe banii mei și pe drepturile mele constituționale ei îmi cer să mă angajez să renunț la ele, să mă oblig, semnând și re-dând datele, să devin securist ce ajută procuratura sau poliția sau armata sau DNA la controlul conturilor tuturor clienților băncilor indiferent dacă ei sunt urmăriți penal, acuzați, cercetați sau sunt niște clienți nevinovați...

Deci fără probe toți suntem pasibili de cercetare și control și suntem obligați să prezentăm conturile, și datele personale și tranzacțiile, devenind toate datele financiare ale persoanei vizibile către securitate și miliția vopsită după directivele ue sau nato sau kgb. Deci te angajezi că poți fi urmărit și că oferi date celor ce fac urmărirea.

Deci iată ce cumplită dictatură a turnătorilor că dacă nu semnezi, nu dai datele, te poți trezi dat afară de la servici, deși constituțional ai avea dreptul la a-ți primi creanțele, banii, fără vre-un intermediar financiar, deci în numerar, cash.

Ce e de făcut?
Răbdare.

Last edited by vsovivi; 23.03.2010 at 10:45:35.