View Single Post
Vechi 22.03.2010, 18:34:15
NTatiana NTatiana is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Locație: Irlanda
Religia: Ortodox
Implicit dar ''SPIRITUALII'' ???

nu stiu sigur despre atei daca pot fi considersati o religie dar stiu sigur ca acum in vest exista o categorie de oameni care isi spun ''SPIRITUALI'' dar nu doresc sa se incadreze in nici una dintre religii; am ascultat plangerile unei adulte , cetatean american , care a fost abuzata de un preot Romano-Catolic ( si ea si sora ei cand aveau doar 6 si respectiv 11 ani ) si aceasta femeie a fost intrebata daca se mai considera o credincioasa Romano-Catolica si ea a raspuns clar :'' Pentru mine si sora mea Isus NU A FOST CU MINE SI SORA MEA cand am fost abuzate sexual la acea varsta atat de frageda si eu acum nu ma mai consider o credincioasa crestina , am ramas spirituala si atat '' ...astea au fost cuvintele ei si mi-au dat lacrimile cand am auzit-o , am plans ca si cum mie mi s-ar fi intamplat acele lucruri oribile ...un plans fara alinare , aproape ca inima mi-a sangerat ...cand a aratat poza ei cand avea doar 6 ani ...stiti ce copil nevionovat era ???un chip de ingeras ...si acum imi dau lacrimile gandindu-ma ca viata acelei femei s-a inchis la 6 ani ...iar soara ei s-a sinucis ...daca le-ati asculta povestile copilariei lor v-ati cutremura si ati urla catre ceruri !!!
Reply With Quote