Citat:
În prealabil postat de florin1966
nici in toata lumea nu sunt cifra pe care ai dato ?
|
Pai, domnule Florin, eu, da, vorbeam de penticostalii din toata lumea.
Nu puteam sa afirm ca sunt 500.000.000 de penticostali in Romania.
Citat:
tu ai vreo statistica?
|
Statisticile (in engleza) estimeaza intre 400 si mai mult de 700 milioane. Eu am avansat cifra 500 milioane pentru a fi moderat. Va dau un link in care se vorbeste de 625 milioane:
http://www.vestic.ro/articol_6784/du...pastorala.html
Citat:
cand aduci dovezi false cum sa te numesc?
|
Numiti-ma cum m-ați numit pana acum:mincinos. Dar cum pana in prezent v-am spus doar adevarul ma puteti numi: „cel ce-mi spune adevarul”
Citat:
daca crezi ca sunt idiot ca nu ma informez si din alte surse la ce postezi te inseli
|
Nu cred ca sunteti idiot domnule Florin. Cred ca sunteti doar rautacios si, fara sa cunoasteti un om, il improscati cu acuzatii.
Citat:
atunci cand iti fondezi credinta doar pe doar doua carti din NT, nu te pot lua in serios cind arunci restul de 64 de cartiale bibliei
|
Asta e o mostra de acuzatie nejustificata. Cine v-a spus dumneavoastra ca eu îmi fondez credinta doar pe doar doua carti din NT, iar pe celelalte le arunc? Va asigur ca am citit si citesc cu drag toate cele 66 de carti ale Bibliei si pe ele imi fondez credinta. Doar in ceea ce priveste vorbirea in alte limbi ma bazez pe cele doua carti pentru ca doar in ele scrie despre acest dar.
Am o rugaminte la dumneavoastra, haideti sa ne focalizam pe subiectul acestui topic: „darul vorbirii in limbi”, si sa lasam ciorovaiala fără rost.