View Single Post
Vechi 20.03.2010, 16:53:45
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
TOȚI ORTODOCȘII DE PE FORUM SUNT CONTRA BIOTERAPIEI INCLUSIV HOMEOPATIE, BIOENERGIE, ACUPUNCTURĂ MAI PUȚIN HEAVEN, FANI71 ȘI KIRALINA CARE DEJA E ÎN TOP.
Mai intai sa nu uitam definitia termenilor:

HOMEOPATÍE s.f. Metodă de tratament care întrebuințează doze foarte mici de medicamente care ar putea produce o boală analoagă bolii care se combate.

ACUPUNCTÚRĂ s.f. Metodă terapeutică originară din China, bazată pe acțiune reflexă, care constă în înțeparea pielii, în anumite puncte ale corpului, cu ace metalice fine.

BIOENERGÍE s. f. energie generată de activitatea organismelor vii.

Eu una sunt ca tot romanul, impartial, insa vad ca sunt, totusi, trei lucruri total diferite. In domeniul pe care l-as numi paranormal, sunt si foarte multi escroci, iar restul de 10 la suta autentici, nu stiu de unde isi trag priceperea, de la diavol sau de la Dumnezeu. Dar acest lucru este valabil numai pentru bioenergie. Homeopatia si acupunctura, din definitie, nu lucreaza cu nici un fel de energie a nimanui... Pana sa transeze cunoscatorii discutia, eu va urez sa fiti sanatosi, sa nu aveti nevoie nici de remedii traditionale, nici de cele "netraditionale"!