Citat:
În prealabil postat de carmina
de acord; pana atunci insa, incerc sa parcurg, in limita timpului disponibil, fireste, materialul indicat; parerea mea este aceeasi cu cea a lui mihailt.
|
Pai uite din start un contraargument: eu sunt dovada clara ca sunt un crestin si cred in tot ceea ceea ce Dumnezeu a lasat pe pamant, inclusiv in suflet/spirit imaterial ... si totusi folosesc NLP-ul ca sa ajut oameni care au altfel de probleme. De exemplu o persoana care cu ani in urma a fost abandonata de tata iar acum considera ca nu poate sa se apropie de nici un barbat pentru ca toti sunt rai si egoisti. Ceea ce spune NLP-ul este ca mintea noastra poate sa fie folosita atat in bine cat si in rau. Si daca un copil intelege cand e mic un lucru in mod gresit, aceea greseala se poate corecta mai tarziu. Nimic nu e batut in cuie si definitiv in mintea noastra. Dupa cum vedeti NLP-ul nu trece de nivelul mintii. Nu ar avea deci de ce sa nege sau sa afirme ceva ce tine de un concept superior mintii. Pur si simplu sunt doua dimensiuni care nu se intalnesc.