Citat:
În prealabil postat de danyel
Sfantul Anton de padova e unu Sf Antonie cel Mare e altul, primul e Sfant catolic, nush ce sa zic, tre sa te rogi, nu sa faci anumite practici cu tenta magica cum ar fi 9 marti, de ce neaparat marti?
Eu cred ca Biserica ortodoxa are destule rugaciuni si randuiei, multa lumea foloseste superstitios postul si cultul Sf Anton
|
Salut Danyel, NU VREAU sa intru in polemica cu tine, vreau sa-ti explic faptul ca RUGACIUNEA de 9 Marti la Biserica Sfantului Antonie Cel Mare NU este magie (magia din cate stiu o practica babele si vrajitoarele....)
Daca RUGACIUNILE DE ACEST GEN sunt acceptate de Preoti si ceilalti slujitori ai Bisericii Ortodoxe, noi nu avem nici un drept sa-i contrazicem...eu personal am facut aceasta Rugaciune si pot sa spun ca Dumnezeu si Maica Domnului mi-au indeplinit rugaciunile si dorintele prin mijlocirea Sfantului Antonie Cel Mare...as fi o cretina sa nu cred in asemenea Rugaciuni atata timp cat Dumnezeu m-a ascultat, mi-a ascultat necazul si durerea, credeam ca nu pot sa ies din acest impas dar cu ajutorul Lui si cu ajutorul Sfantului Antonie Cel Mare s-au rezolvat toate si se poate rezolva orice necaz sau orice incercare grea o putem birui prin RUGACIUNE daca avem credinta....Doamne ajuta
La Biserica Sfantul Gheorghe de la km 0 este o Rugaciune de 7 Vineri, vine lume multa... ViNEREA se tine aceasta RUGACIUNE....daca ar fi o magie, Dumnezeu nu ne-ar asculta rugamintile si oamenii nu ar mai apela la aceste RUGACIUNI.
Daca vrei sa mergi din curiozitate la Bisericile acestea Martea si Vinerea sa vezi cata lume vine...(doar Bisericile astea le stiu....poate sunt mai multe)