Citat:
Konijiro crezi ce vrei, dar nu mai baga dume pe forum. Te superi degeaba. Imogene ti-a dat niste statistici clare, concrete, tu vii insa si spui altceva, ca si cum noi ar trebui sa te credem pe cuvant. Zau asa frate, intelege-ne si pe noi.
|
Nu m-am suparat. Am relatat din experienta proprie, nu mi s-a parut ca bag "dume". Si nu, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, sunt o groaza de date care iti arata ca ipoteza aia de care vorbim aici e gresita. Vrei sa ti le caut eu?
Citat:
Pai daca lucrurile stau asa, de ce mai exista, ca nimanui nu cred ca-i place sa traiasca sub teroare.
|
Exista pentru ca Japonia nu e perfectiunea intruchipata, si exista coruptie si la ei. Impactul pe care oamenii de rand il au cu Yakuza e minim, asa ca nu traieste nimeni "sub teroare".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|