View Single Post
Vechi 18.03.2010, 23:31:38
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
According to the CIA World Factbook[1] and the Japanese Agency for Cultural Affairs[2] 84% to 96% adhere to Shinto and Buddhism while 4% to 16% of the demographic population adhere to other religions or non-religious, atheist groups.
Sunt budisti sau sintoisti cand se casatoresc si cand mor, cam atat. Stiu ce spun statisticile, dar am fost acolo, si am destui prieteni japonezi.

Repet: sunt tari unde religia nu joaca un rol important (si unde statisticile o arata), si unde oamenii nu traiesc in anarhie. Atata timp cat aceste tari exista, ipoteza conform carei fara religie suntem animale nu sta in picioare.

Despre exemplele in care religia transforma oamenii in animale nu aduci vorba?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote