Subiect: NUMELE LUI
View Single Post
Vechi 02.04.2007, 00:07:36
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Mama mea a fost la o vrajitoare care era intr-o gara si era multa lume stransa acolo..o tiganca, si i-a ghicit ce i-a ghicit ei acolo si la urma tiganca i-a cerut bani
Mama in acel moment nu avea prea multi bani si i-a spus ca nu are nici un ban la ea
dar tiganca i-a zis stiu ca ai in geanta atatia bani {nu mai tin minte ce suma i-a zis} dar pentru ca m-ai mintit ai sa ramai fara ceasul de la mana ..dar maicamea nu a luat-o in seama
S-a urcat in tren sa plece la tara dar vede ca in acelasi tren cu ea se urca si tiganca vrajitoare .
Se duce mama intr-un compartiment si tiganca dupa ea..Cand a venit si s-a pus pe un scaun alaturat tiganca se uita mai tot timpul la ea..
La un moment dat se uita la mana dreapta si vede ca ceasul ii disparuse....desi tiganca era la o anumita distanta de ea..
Cand a ajuns la destinatie s-a dat jos din tren si a observat ca nu mai putea sa vorbeasca..ce i-a dat in gand sa-si faca semnul crucii..
Si-a facut semnul crucii si exact din acel moment i s-a deschis gura si vorbea ca inainte sa se urce in tren.
Deci de aceea zic si eu mare este puterea Sfintei Cruci.
Chiar daca unii iau in ras acest lucru...
Reply With Quote