Andreea, mergi la acel parinte si spune-i toate temerile tale, asa cum ni le-ai marturisit noua. fa-ti curaj si vei vdea ca Dumnezeu te va ajuta! Este foarte bine ca ai ales aceasta cale, tine-te de Biserica si pune inceput bun! Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute si vei vedea ca dupa ce te-ai spovedit prima data, totul iti va parea mult mai limpede si mult mai usor de infaptuit! Un duhovnic e un lucru extraordinar. Uite, eu una sa zicem ca provin dintr-o familie credincioasa, care ma ducea la biserica de cand eram bebe, care mi-a oferit notiunile elementare... ei bine, numai cand mi-am facut un duhovnic am realizat si am inteles muulte. Pana atunci, le faceam mai mult mecanic, din obisnuinta... Un duhovnic e mana cereasca la casa omului. Stii ce mi se pare mie extraordinar? Nu doar ca ii poti spune tot ce ai pe suflet, ci faptul ca ceea ce ii spui se si rezolva ca prin minune, capata alt sens si tot raul spre bine se indreapta! Du-te si te spovedeste, ca tare mult te vei folosi!
P.S. "Miile de ganduri" nu vin de la Dumnezeu, ci de la celalalt... stii cum e, vorba sa iti fie vorba, ori da, ori ba, ce e mai mult de atat, e osanda...