View Single Post
Vechi 16.03.2010, 14:47:50
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Menumorut nu a trait pe vremea dacilor si a tracilor.

vsovivi, sincer, nu am rabdare sa citesc tot ce scrii, ma oboseste.
Dar am o mare nedumerire.
Tu chiar vorbesti serios cand scrii toate astea? Sau faci misto de noi?
Menumorut, dacă te-ai uitat la casca lui, purta o cască voievodală de aur după felul cum aveau dacii, iar pe ea se observă vechile ritualuri cu sacrificii animaliere pe care le practicau dacii pe munți asemenea poporului drepților, iar Menumorut este primul voevod al unui stat creștin ortodox constituit pe pământurile acestea, ce se întindea până la Tisa și dincolo spre vest.

Păi de ce crezi că fac mișto sau vreau să vă păcălesc? Caută și dumneata să vezi dacă ceea ce spun „e minciuni” sau este corect argumentat și are bază scripturistică reală, deci veridică... și dacă nu e așa cum mărturisesc atunci adu dumneata argumente prin care să ne contrazicem cu folos, fără să cădem în mândrie sau ură sau răzbunare sau insulte gratuite... Căci dialectica credinței a dăruit-o Dumnezeu prin Hristos, aruncând foc pe pământ, ca doi să se lupte cu trei și trei să se lupte cu doi și astfel să existe vrăjmași ori credincioși ai lui Dumnezeu în fiecare casă, în fiecare loc... Dar nu uita porunca iubirii de vrăjmași dacă ești creștin, căci vrăjmașii tăi sunt casnicii tăi... iar pe diavoli trebuie să-i rabzi că ei pururea urăsc pe oameni și nu se mai întorc decât prin minune la slujirea lui Dumnezeu... căci le place să fie slăviți ei și adulați ei și flatați ei de către oameni sau între ei... și nu le place decât să se laude pe ei înșiși și nu mai vor să dea slavă lui Dumnezeu, sau mai rău, folosindu-se de Dumnezeu, se laudă pe ei și așa fură slavă de la oameni, furând de la Dumnezeu, căci ceea ce se cuvenea lui Dumnezeu, ei zic că e meritul lor, și așa pățesc și eu de multe ori... că și eu sunt un mare păcătos mirean din poBOR, dar nu deznădăjduiesc ci sper în puterea schimbării ce vine de la Dumnezeu, de sus, prin Cuvântul lui Dumnezeu... deci mă strădui să nu te păcălesc.

Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 15:01:24.
Reply With Quote