Citat:
Īn prealabil postat de solentina
Mai fratilor care ati ales aceasta cale ,de ce nu va creeati voi frumusel un forum al vostru al "sectantilor" si sa discutati toate problemele ce va framinta pe voi ,doar pe forumul vostru.Nu credeti ca ati fi mai linistiti asa?Daca acest forum este al ortodocsilor ,lasati-l fratilor sa ramina asa,nu mai veniti voi cu vesnicile voastre texte ,suntem satuli.Eu sincera sa fiu ,daca ati creea acest forum niciodata nu asi intra sa vad nici din curiozitate si ca mine sunt convinsa ca ar face-o si restul de frati crestini -ortodocsi.Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru ,asa ca decizia de a crede in altceva decit in ortodoxie ,este libera alegere a fiecaruia.
|
Oamenii discuta in acest spatiu dedicat asa ca nu va mai suparati voi "sfintisorii" ca mai scriu si "sectantii" pe aici. Sau poate auziti ceva Doamne fereste si cadeti de la credinta?
Citat:
M-am nascut ortodoxa, m-am botezat in numele lui IISUS HRISTOS
|
Asta e geniala, deci tu te-ai nascut drept credincioasa. Pai si de ce te-ai mai botezat? Ma rog, nu te-a intrebat nimeni daca vrei, dar totusi? Astea sunt vorbe goale draga mea, mai usurel cu dreapta si adevarata credinta ca nu e chiar asa, poate doar in mintea unora dintre voi
Citat:
SI ASA VOI MURI RESTUL CE VORBITI VOI SUNT NUMAI VORBE GOALE.Dumnezeu sa va lumineze mintile ratacite si sa va aduca pacea in sufletele voastre chinuite.
|
Asa e, oamenii isi ratacesc mintea prin Scripturi si isi chinuie sufletul sa inteleaga unele lucruri spre deosebire de unii care nu au astfel de preocupari ca sa nu se "sminteasca" cumva ori pentru ca altcineva e constiinta pentru ei.
Nimeni nu moare cum s-a nascut, apropo de ce zici tu, cum m-am nascut asa mor, pai eu zic sa nu mai mergem nici la scoala, sa nu mai facem nimic, sa murim cum ne-am nascut