View Single Post
Vechi 16.03.2010, 07:56:49
demirel137's Avatar
demirel137 demirel137 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2009
Locație: Corbeanca
Religia: Ortodox
Unhappy Multumesc pentru sfaturi

Sfaturi peste sfaturi, credinta intre credinte. Sper sa reusesc sa ma las. Am sunat la o doctorita ieri, imediat ce am aflat de la hmiron care sunt telefoanele. Mi-a zis ca abia dupa Paste ma mai poate ajuta. A ramas sa o mai sun eu atunci.

Scuze pentru noul topic.
L-as sterge dar nu prea stiu cum. Abia la o zi distanta am vazut ca mai exista unul asemanator.
Eu nu am spus ca vointa nu are un rol, dar spun ca nu te poti baza numai pe asta. Daca eu incerc sa ma las, inseamna ca am vointa, dar dau exact de nervii de care vorbea cineva mai sus. De cate ori am stat fara tigara mai mult de 12 ore m-a luat o stare de nu stia nevasta-mea ce sa imi faca. I-am explicat ca este simplu. TIGARA, si gata, sunt din nou calm.
Problema este ca nu imi permit sa fiu agitat la serviciu, lucrez intr-un post care are deja stresul lui si nu trebuie sa mai adaug altul. Cred ca ar trebui sa imi iau concediu.
Intre timp, ma voi duce sa .... imi aprin o tigara .
"Exista lucruri imposibil de realizat si stim asta, insa vine unul care nu stie si le realizeaza!"
Reply With Quote