View Single Post
Vechi 15.03.2010, 20:35:00
sunsray
Guest

Implicit salut

Citat:
Īn prealabil postat de ostas nastaca Vezi mesajul
sunt intr-o situatie dificila.lucrez intr-un post de conducere si din toamna am foarte multe reclamatii anonime in care mi se aduc acuzatii nedrepte si mincinoase .in ultima sunt acuzate pe nedrept si neamurile mele care lucreaza in institutie. nu mai stiu ce sa fac. sunt foarte suparata deoarece nu am facut rau la nimeni.totdeauna doream sa fac bine la cei din jurul meu. acum am ajuns in pragul disperarii. as vrea un sfat despre ce rugaciuni sa ma rog pentru imblanzirea vrajmasilor mei.
In primul rand trebuie sa cercetezi si sa vezi daca nu cumva acolo unde slujesti tu , institutia, se conduce dupa legi care nedreptatesc cu adevarat, chiar daca tu nu ai aceasta intentie fata de semeni. Trebuie luat in considerare ca lumea(si chiar si institutile ei oficiale, nu numai micile "firme" personale), din cele mai vechi timpuri s-a condus dupa legi egoiste, date in favoarea legiutorului si nu a celor condusi de el, dar ambalate de cele mai multe ori in invelisuri ademenitoare (adica formulate in asa fel incat sa pacaleasca si sa faca sa se creada ca aduce folos). De aceea , sunt multe sacrifici de facut, pentru cel ce aspira sa faca bine cua devarat, si de multe ori trebuie sa renuntam, mai ales in aceste timpuri, la multe oferte tentante de posturi, in favoarea unora modeste , dar cinstite, daca dorim sa slujim sincer si fara a pagubi in vreun fel aproapele..
Reply With Quote