despre ce scheme vorbesti, alin?
cat despre intrebarea ta:
Citat:
unde/cum vor face cununia religioasa?
|
nu stiu cum sa o spun ca sa nu se inteleaga gresit; totusi, sper sa se inteleaga... daca Dumnezeu ne Iubeste pe toti si ne vrea binele, dupa cum s-a spus mai sus si se stie de toata lumea (de cei credinciosi, ma refer), de ce sa se spuna ca traim in pacat? adica, stau si ma gandesc, pentru ca asta imi e felul: sa pun in balanta si ce-i bun si ce-i rau, sa cantaresc si sa caut o solutie cat mai buna pentru ca sa le fie bine celor din jur. de ce sa existe atatea diferente cand am fi putut sa traim in liniste si fara sa ne dusmanim.... dar, deh... pentru ca omul e cum e, trebuie sa existe si astfel de sentimente T_T
prima data, m-am gandit la cununia civila, dar stiu ca religios, nu are nicio o valoare cum nici logodna nu are valoare precum o are casatoria la biserica. apoi, stiam de la inceput (de cand am inceput sa ma documentez) ca nicio biserica nu accepta sa ne casatoreasca (in cazul in care se va ajunge si la asta) decat daca suntem amandoi de aceeasi religie.
dar noi nu vrem sa renuntam nici la religie, dar nici la relatia noastra.
momentan, nu vreau sa ma gandesc la cununia religioasa. nu stiu cum arata viitorul, daca va mai exista (desi eu tot zic si sper ca o sa existe in continuare in viata mea) sau daca ne vom desparti. nu am de unde sa stiu, dar sper ca o sa fie bine si nu o sa se ajunga la despartire din cauza religiei.
stiu si ca nu sunt singura in acest caz. si dupa cum am spus, au fost atat cazuri fericite, cat si nefericite ca asta-i viata.
maria, iti multumesc pentru parere. ai dreptate, dar nu stiu ce-o sa se intample, in viitor.
sa fim sanatosi si-o sa vedem ce facem.
oricum, multumesc inca odata ^.^