Citat:
În prealabil postat de casiana
poate pt ca esti barbat si tocmai de asta nu ti-au sarit in ochi barbatii in maieu sau cu tricouri transparenta, sau cu camasile descheiata...afla ca eu am vazut zeci astfel de cazuri atat in manastiri cat si in bisericile de mir (nu mai zic de cei cu cercei in urechi si cu batic pe cap..)... Poate ca nu ai vazut tocmai pentru ca ai timp sa analizezi si sa judeci doar imbracamintea celor de sex opus.. . La sfarsitul Sfintei Liturghii, dupa cuvantul de invatatura, un parinte a recunoscut, ca si lor le este mult mai greu sa observe barbatii care vin imbracati necuviincios in timp ce imbracaminte femeilor care lasa de dorit le iese f usor in evindenta, si ca regulile de buna cuviinta in biserica sunt si pt barbati nu doar pt femei..poate ar fi cazul sa recunosti si tu asta.
|
Personal carcotas cum sunt, am facut de multe ori Duminica la biserica, in mintea mea sondaje de genul acesta si surpriza, intotdeauna femeile s-au clasat la inaltime, conducand detasat. Ce pot sa spun, sunt departe de a fi perfect si uneori imi mai fuge mintea si la astfel de nastrusnicii in timpul slujbei. Am mai spus odata, dar vad ca trebuie sa ma repet, aici vorbim despre discriminare si deci despre lucruri privite la modul general, prin urmare chiar daca mai sunt si barbati care dau dovada de o astfel de nerusinare, oricum sunt mult mai putini la nr., chit ca vrei sau nu sa recunosti.