Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 15.03.2010, 01:45:54
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petra_sandu Vezi mesajul
Draga iustin32,eu sunt ortodoxa dar replicile tale impreuna cu alte cateva lucruri,cum ar fi scumpii nostri preoti care sufera de o nesimtire crunta si problema respectarii zilei sabatului ma fac sa regret acest lucru..

Draga fatuca, nici tata nu te crede ca esti ortodoxa...asa ca lasa vrajala la o parte.
Ce te face pe tine "ortodoxa" sa afirmi ca preotii sufera de o nesimtire crunta? Poate doar sectarismul din tine...nici un ortodox nu ar vb slujitorii Domnului de rau (chiar daca ar fi indreptatiti), pt ca are Cine ii judeca...

Citat:
In primul rand tu ai sufletul impietrit ci nu adventistii, deoarece nu vrei sa intelegi ca sambata este ziua in care trebuie sa pastram odihna,eu am inteles acest lucru din biblie fiindca este f bn precizat si de mai multe ori ca Isus a inviat in ziua dupa sabat,(adica p intelesul tau duminica} prima zi a saptamanii.si daca duminica este prima zi a saptamanii,care este a 7-a?.
Tu ai inteles din Biblie ce ai vrut, tu tii sabatul ca evreii, pt ca pastrezi porunca Domnului (vezi Iesire 31).
Teoria cu invierea si sabatul relatata mi se pare puerila...
Poate va credeam cu sabatu daca nu citeam cap 31 de la Iesire....de fapt, chiar m-au convins adventistii ca au dreptate...gata gata sa ...

Citat:
In fine....cred ca cel mai bine ar fi sa sa respectam biblia asa cum e ea si sa nu o interpretam dupa bunul nostru plac,fiindca Dumnezeu ne vede...asa cum e si cu carnea de porc...,ca in vechiul testament scrie ca nu avem voie sa mancam dar noi nu vrem sa intelegem asta si bagam partea cu noul testament si cu dezlegerea,care are cu totul si cu totul alt inteles ,fiindca sunt sigura ca D-zeu nu se contrazice niciodata,adica sa zica acu ca n-ai voie sa mananci care de porc si peste ceva timp sa zica ca ai voie.Trebuie sa lasam lumina sa intre in sufletele noastre fiindca tare frica mi-e ca vine Apocalipsa si va fi vai si vai de noi.
Atata timp cat Biblia s-a scris la cativa ani dupa evenimente, pe mine unul ma indreptateste sa cred ca este INCOMPLETA.
Ideea cu carnea porcului, de care ai vb, mi se pare naspa. Adica daca D-zeu in VT a interzis carnea porcului, de ce n-ar mai interzice-o si in NT?
Sper sa mai tii pe aici...DAR AI GRIJA, AI FOST INDOCTRINATA PROST IN INVATATURA ADVENTISTA.
Uita-te la Trice(1 si 2) SI CEILALTI ADVENTISTI si ai sa vezi ca ei au alta explicatie cu carnea porcului...