View Single Post
Vechi 14.03.2010, 07:40:18
Lory10
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Ramane de vazut daca e vorba de sabat sau nu, cred ca mai degraba e vorba de o atitudine de ascultare de Dumnezeu in general, de o credinta autentica. Cred ca multi ajung sa faca o obsesie din sabat, si daca cumva ii intrebi care sunt celelalte porunci cred ca nu le stiu pe toate, ei o stiu doar pe a patra si de restul uita. Ma rog, poate ma insel.

Sa ne dea Dumnezeu putere sa avem o atitudine de ascultare dupa voia Sa.
Aici nu e vorba de o obsesie ci de una din cele zece porunci ale Decalogului pe care Dumnezeu ne cere sa-l respectam. E cea mai batjocorita dintre toate impreuna cu porunca a doua. Degeaba respecti 9 porunci din zece daca nu le respecti pe toate. Asa spune Scriptura in cartea lui Iacov, capitolul 2 cu versetul 10, iata ce spune textual:

10. Pentru cã cine va pãzi toatã legea, dar va gresi īntr-o singurã poruncã, s-a fãcut vinovat fatã de toate poruncile.

Pentru ca doar porunca a patra despre Sabat e cea care iti spune cine e creatorul tau.
Gandeste-te, cel care respecta cum trebuie Sabatul afirma ca Dumnezeu e Creatorul sau, asa cum spune porunca a patra din Decalog (Exodul 20.8-11). Cel care respecta Duminica (Dies Solis sau Ziua Soarelui) cui se inchina de fapt? Soarelui, unei creaturi. Dar Dumnezeu ii iarta pe cei care nu stiu ce fac si-i primeste la Sine asa cum sunt.
Mai rau este daca stii adevarul si nu-l respecti.
Reply With Quote