Fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii (Apocalipsa 2:10)
Si am auzit un glas din cer zicand: Scrie: Fericiti cei morti , cei ce acum mor intru Domnul! Da graieste Duhul, odihneasca-se de ostenelile lor caci faptele lor vin cu ei (Apocalipsa 14:13)
Apoi mi-a zis: Să nu pecetluiești cuvintele proorociei acestei cărți, căci vremea este aproape.
.Cine e nedrept, să nedreptățească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfințească încă. .Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui. .Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul. Fericiți cei ce spală veșmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieții și prin porți să intre în cetate! Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna! (Apocalipsa 22:10-15)
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|