Citat:
Īn prealabil postat de blue_cat
Salut,
Vreau si eu sa va intreb ce parere aveti despre ridicarea unei asemenea catedrale? Este cea mai scumpa constructie dupa revolutie.
E normal sa se investeasca atatia bani intr-o catedrala (si-asa sunt orasele pline de biserici, ca sa nu mai vorbim de sate care nici farmacie nu au, dar au 2-3 biserici)?
Cate scoli, spitale nu s-ar construi sau restaura cu banii astia? Cate adaposturi pentru oamenii strazii nu s-ar construi? De ce nu si pentru cainii si pisicile strazii?
De ce, intr-o tara atat de saraca, atatia bani se duc spre culte (cultul ortodox mai ales) si nu spre sanatate sau educatie, cand stau oamenii cate 3 intr-un pat de spital si se darama scolile peste copii? Ca sa nu mai vorbim de sosele, autostrazi...Chiar era necesara constructia asta?
Nu religia crestina te indeamna spre un trai simplu si lipsit de opulenta??
|
Nu am nimic cu mimeni si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si nu cer nimanui sa ma asculte dr as dori sa spun numai atIt . MINTUITORU cInd a trimis in lume pe sfinti ucenici si apostoli ce lea zis ; Ducetiva in lume si propovaduiti Evanghelia imparatiei cerurilor la or ce faptura si cine va crede se va boteza in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh si lea zis mai zis faceti uceni in numele meu . nu luati cu voi doua rInduri de haine nici traista pt. a cara averi ca acum in zilele noastre , si mai scrie in biblie ca cel ce slujeste altarului sa aba parte de la altar nu sa stringa comori pe asta lume ce sa aduca prin exemplul lui pe multi la mIntuiri si la Indreptare sdi indepartare de pacat . nu vreau sa lovesc pe nimeni cu vorba sau sa ma adresez cuiva anume dar ar fi bine sa asculte cei ce au fost chemati la darul preotiei si la cele mai Inalte din biserica ca nu vom duce cu noi bisericile nici toata agoniseala lumi ce vom duce fiecare ce am facut aici rau sau bun la judecata nu va fi partinre pt nimeni