Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
"Evanghelia Dreptatii"?
Aha, deci este vorba de intelegerea ta. Eu nu am gasit asa ceva scris in Biblie.
Ce sa mai zic? Deja e obositor sa mai fac comentarii la ce scrii tu.
Nu ai nici o logica, nici o baza reala, nimic!!!
As fi tare curios sa aflu de unde stii toate demonstratiile astea de fizica si astronomie.
Sigur din Biblie nu.
|
Dacă ai obosit, și constați că nu am logică, nici bază reală, atunci de ce ești curios? Și cum ai dedus că e înțelegerea mea? Crezi că dacă tu nu ai găsit atunci sigur și eu nu am găsit doar fiindcă tu nu ai găsit?
Ce cunoștințe de fizică și astronomie? Nu ți-am explicat cât se poate de simplu? Ce n-ai priceput? Dar ce mă mir, eu spun ceva și tu ești sigur că e viceversa decât spun, căci tu știi sigur că adevărul e viceversa... păi dacă știi, și crezi că e așa cum știi, mă întreb atunci pentru ce mai stăm de vorbă? Doar să ne facem ridicoli unii pe alții? Sau dumneata nefiind în stare să iei în serios argumentele te miri de ce lucrurile nu stau așa cum ți le-a predat nenia cu tanti grijania pe la orele de fizică sau astronomie sau evoluționism și cel care îți explică de ce nu stau așa cum mint vrăjitorii din gLume este penibil fiindcă tu te miri ca ... la poarta nouă? Păi nu există nici evoluționism ci există doar involuționism, lucru vădit prin existența atâtor triburi de sălbatici, nu numai din ăia de prin junglă ci mai ales din ăia aristocratici, îmbrăcați numai în mătăsuri și aureturi și mâncătorie. De ce vrei mereu să fi și dumneata un astfel de exemplu? Ce mă tot iei peste picior... ce nu pricepi? Chiar așa greu de priceput este ceea ce am scris? Tu vrei să îți dezvălui ce anume? Că de unde știu, păi n-am scris? Din scripturi și de sus, de la Dumnezeu.