View Single Post
Vechi 10.03.2010, 09:15:49
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia
Eu vreau sa stiu cum rezista femeile la ispite si ce ar trebui sa schimbam la barbati ca sa nu ne mai ispiteasca.
Eu stiam ca atunci cand ne rugam lui Dumnezeu sa ii schimbe pe altii, sau o situatie data, de obicei ne schimba pe noi si ne face sa simtim si sa vedem noi lucrurile din alta perspectiva :) Si e firesc: daca stii ca te ispiteste ceva, mai bine te rogi direct Doamne ajuta-ma cu ispita asta, fa Tu ceva cu mine, decat sa zici, Doamne, fa Tu ceva cu omul ala ca uite cum ma ispiteste.

De ce zic asta? Pentru ca am impresia ca tu vrei o revansa de natura simbolica asupra barbatilor, ceva de genul, ei ne-au prigonit pe noi, ia hai sa ii prigonim si noi pe ei o tura, sa vada cum e. Ori asta nu face decat sa adanceasca si mai mult ostilitatile dintre aceste doua sexe vecine si - cel putin asa ar trebui - prietene.

E mare dracovenia asta de impotrivire si razvratire si ne bantuie pe toti :) Dar cea mai buna metoda sa scapi de gandurile astea e sa faci exact pe dos decat iti spune. Daca ne-am lasa toti prada avantului de soimul patriei, sa ne facem singuri dreptate, sa instauram egalitatea aia rece, contabiliceasca, intre sexe si sa zicem ca daca o plans mama noastra, acum trebuie sa planga si mama lor, lumea asta ar deveni un infern.